Luke’s Pubquiz XXL – Fabriek Special

Ben jij klaar voor de grootste en gezelligste (corona proof) kroegavond met nรฉt dat onsje meer?๐Ÿปย Dan is de ๐—ฃ๐˜‚๐—ฏ๐—พ๐˜‚๐—ถ๐˜‡ ๐—ซ๐—ซ๐—Ÿ echt iets voor jou. De vorige pub quizzen waren zeer geslaagd inย Luke’s Gastrobar & lounge, dus gooien we er nu een schepje bovenop!

De ๐—ฃ๐˜‚๐—ฏ๐—พ๐˜‚๐—ถ๐˜‡ ๐—ซ๐—ซ๐—Ÿ zal plaatsvinden in de Fabriek van Lucky, waardoor we er een spetterende show van gaan maken. ๐——๐— ๐—Ÿ๐—ฎ๐—ฟ๐˜€, wie kent hem niet, zal de plaatjes verzorgen en de kennis van jou en jouw team zal op de proef gesteld worden door de enige echte ๐—พ๐˜‚๐—ถ๐˜‡๐—บ๐—ฎ๐˜€๐˜๐—ฒ๐—ฟ ๐— ๐—ฎ๐—ฟ๐˜๐—ถ๐—ท๐—ป.In verschillende rondes ga jij samen met jouw team strijden tegen de andere teams voor de hoofdprijs.๐Ÿ†๐ŸŽ‰ย Denken jullie alles te weten over Nederland? Welk land een vierkante vlag heeft? Of welke kleur de neus van Bert, van Bert en Ernie van Sesamstraat, heeft? We gaan de kennis van jouw team op het gebied van o.a. sport, TV, film, logoโ€™s en muziek op de proef stellen. Laat jullie hersens kraken en strijd samen naar de overwinning!

๐— ๐—˜๐—˜ ๐——๐—ข๐—˜๐—ก?
Meedoen? Scoor dan een ticket voor jou en je team!
Je kunt een team aanmelden van 3, 4, 5 of 6 personen door via onderstaande button jullie ticket te scoren. Jullie kunnen hier gelijk een koud kratje Grolsch of een lekker flesje wijn bij bestellen voor op tafel!
*Let op: om mee te doen aan de pubquiz reserveer je dus GEEN tafel bij Luke’s Gastrobar & Lounge.

๐—ฆ๐—ฃ๐—˜๐—–๐—œ๐—”๐—”๐—Ÿ ๐Ÿฏ ๐—š๐—”๐—ก๐—š๐—˜๐—ก ๐— ๐—˜๐—ก๐—จ!
Er een complete avond uit van maken en eerst een goede bodem leggen?๐Ÿนย We got you! Speciaal voor de pubquiz biedtย Luke’s Gastrobar & loungeย namelijk een 3 gangenmenu aan voor slechts โ‚ฌ27,95. Hoe ziet dit menu eruit?

๐Ÿตย ๐‘‰๐‘œ๐‘œ๐‘Ÿ๐‘”๐‘’๐‘Ÿ๐‘’๐‘โ„Ž๐‘ก, keuze uit
– Bruschetta Classica
– Soep van de chef

๐Ÿ”ย ๐ป๐‘œ๐‘œ๐‘“๐‘‘๐‘”๐‘’๐‘Ÿ๐‘’๐‘โ„Ž๐‘ก, keuze uit
– Satรฉ van Kipdij
– Penne Boscaila*
* ook veggie te verkrijgen

๐Ÿฐย ๐‘๐‘Ž๐‘”๐‘’๐‘Ÿ๐‘’๐‘โ„Ž๐‘ก, keuze uit
– Make my heart melt (choclade lavacake)
– Say Cheese (cheesecake)๐—Ÿ๐—˜๐—ง ๐—ข๐—ฃ (!)


Het Pubquiz menu is te bestellen tussen 17:00 en 18:45 uur

๐—ฅ๐—˜๐—ฆ๐—˜๐—ฅ๐—ฉ๐—˜๐—ฅ๐—˜๐—ก voor het diner kan via onderstaande button. Geef hierbij even aan dat jullie voor het Pubquiz menu gaan, dan zorgen wij dat jullie op tijd klaar zijn voor de show! * Let op, reserveren voor het pubquiz menu is dus gรฉรฉn inschrijving voor de pubquiz.

๐—ฃ๐—ฅ๐—ข๐—š๐—ฅ๐—”๐— ๐— ๐—”
19:30 uur โ€“ inloop, jij en jouw team worden naar jullie tafel begeleid in de Fabriek
20:00 uur โ€“ start show met een echte Lucky kickoff (!)
+/- 23:00 uur โ€“ we hebben de tijd!

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: