Zat. 19.09.2020 Luke loves PIZZAAA!

De zon mag dan wel langzaam verdwijnen, maar toch organiseren we weer een heerlijke PIZZA avond op zaterdag 19 september! ๐Ÿ•๐Ÿ• Vers, met de beste ingrediรซnten en live gemaakt door Fornaci. Op en top het Italiaanse gevoel beleven en dat in Rijssen! Geniet van goede wijn, fruitige cocktails, een lekker fris speciaal biertje en/of een grande Italiaanse koffie.

Naast de pizza’s zijn onze heerlijke voor en nagerechten gewoon van de kaart te bestellen.

Combineer dit alles met onze sfeervolle lounge en toffe muziek door DJ BWESS. Sarebbe fantastico!

Voor de borrel hebben we deze avond ook een hele fijne actie, a๐—น๐—น๐—ฒ ๐—ฐ๐—ผ๐—ฐ๐—ธ๐˜๐—ฎ๐—ถ๐—น๐˜€ zijn dan namelijk maar โ‚ฌ๐Ÿฒ,- ๐—ถ๐—ฝ๐˜ƒ โ‚ฌ๐Ÿณ,๐Ÿฑ๐Ÿฌ ๐˜๐˜‚๐˜€๐˜€๐—ฒ๐—ป ๐Ÿฎ๐Ÿฌ.๐Ÿฏ๐Ÿฌ – ๐Ÿฎ๐Ÿญ.๐Ÿฏ๐Ÿฌ ๐˜‚๐˜‚๐—ฟ. Cheers!

Voor het buitenterras is reserveren niet noodzakelijk. Ben je toch liever zeker van een plekje en/of wil je binnen zitten i.v.m de koelere temperaturen? Snappen we! Reserveer dan jullie tafeltje in de Veranda of in de pub.


Geef een reactie

%d bloggers liken dit: