Luke’s Halloween drive thru – 2 weekenden!

Trick or treat?! Wie durft het aan om in het weekend van donderdag 29, vrijdag 30, zaterdag 31 oktober en zondag 1 november een maaltijd af te komen halen bij onze drive thru? Verzamel al je moed, want deze week staat de drive thru in het thema van Halloween!

Het weekend van 5,6, 7 en 8 november zal de drive thru ook in Halloween thema zijn.

Gelukkig kun je in de auto blijven zitten 😉

LET OP! De drive thru zal in een scary setting worden neergezet en de acteurs zijn eng en levensecht. Wij raden het daarom af om met jonge kinderen door de drive thru te gaan. Uiteraard zijn de kindermenu’s wel gewoon beschikbaar en zullen wij leuke halloween elementen toevoegen aan de boxen, maar neem de kids liever niet mee bij het ophalen van de bestelling.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: