Luke’s Gastrobar en Lounge presents: Healthy met Luke’s!

Een nieuw jaar vol met goede voornemens en wij gaan je daarbij helpen. Natuurlijk houden wij van lekker eten, maar soms moet er een pas op de plaats gemaakt worden. Daarom introduceren wij deze hele maand Healthy January!

Tijdens deze maand bieden wij, naast onze huidige menukaart, een speciaal ‘healthy’ menu aan. Een menu vol diversiteit aan gezonde en voedzame gerechten samengesteld door onze chef. Verrassende en gevarieerde maaltijden met verse ingrediënten. Een bewuste keuze maar zeker niet minder lekker.

Wij helpen je niet alleen met het maken van bewuste keuzes op voedingsgebied maar ook bij het sporten! Zo zullen wij diverse challenges introduceren die wij samen met jou, en vele anderen zullen uitvoeren. We maken het leuk en zorgen dat je er niet alleen voor staat. De challenges kan je samen met ons meedoen via Zoom, gewoon thuis in je eigen woonkamer. Samen met jou gaan we de uitdaging aan om het jaar goed en gezond te starten: Want immers… een goed begin is het halve werk!

Wij dagen jou uit! Neem jij de uitdaging aan? We starten 11 januari!

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: