Hij komt, hij komt, die lieve goede Sint

Op zaterdag 14 november a.s. komt Sinterklaas met zijn pieten aan in Nederland. Helaas geen intocht zoals we altijd gewend zijn. Maarrr… niet getreurd! Wij bouwen onze drive thru om in Sinterklaas stijl zodat we er toch een leuke beleving van kunnen maken voor de kids!

Op donderdag 12 en vrijdag 13 november zal de drive thru in DISCO stijl zijn, maar vanaf de aankomst van onze Goed Heiligman op 14 november tot en met zijn vertrek op zondag 6 december zal de drive thru volhangen met pakjes, worden de pepernoten rijkelijk uitgestrooid en hebben we iedere week een leuk thema voor de kids.

Donderdag 26, vrijdag 27, zaterdag 28 en zondag 29 november: het grote boek van Sinterklaas
Is iedereen lief geweest dit jaar? Ouders kunnen bij hun bestelling een klein stukje tekst inzenden over hun kleine muiter(s) en de Sint zal dit met ze bespreken tijdens het ophalen van de bestelling. Spannend!

Donderdag 3, vrijdag 4, zaterdag 5 en zondag 6 december: Luke’s pakjesregen
Het échte Sinterklaasweekend kan natuurlijk niet voorbij gaan zonder… CADEAUTJES!

Wanneer komen jullie langs bij de Sint en zijn pietjes?

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: