NIEUW! High Wine @Home

High Wine @Home | ‘’Drinking Wine, Feeling Fine!”
Heerlijke wijn, lekkere bites en een goed gezelschap… Let’s do it! Oké, het goede gezelschap moet je zelf regelen maar wij regelen de rest. Deal?

Onze High Wine @Home bestaat uit een goed gevulde box met diverse warme en koude hapjes. We maken het compleet met een viertal verrassende en bijpassende wijnen. Bij elke glas wijn zit een korte uitleg van de wijn en een beschrijving van de bites die erbij horen. Elke hapje, warm of koud, sluit naadloos aan bij de wijn om zo tot een mooie smaakbeleving te komen. Geniet van heerlijke bites én verrassende wijnen tijdens deze unieke avond uit @Home!

Op vrijdagavond 12 maart hebben wij een speciale livestream in combinatie met deze High Wine @home. Wijnentertainer Hans Averesch van Heisterkamp Wijnkopers zal dan namelijk, live bij ons in de studio, aanwezig zijn en iedereen meenemen in de bijzondere wereld van WIJN! Zo gaan we gezamenlijk alle wijnen proeven en kunnen er ondertussen via Zoom of de chat vragen worden gesteld. Hans gaat je alles vertellen over de wijnen die je gaat proeven maar zit daarnaast ook nog boordevol leuke anekdotes en weetjes over wijn in het algemeen. Wil jij hier bij zijn? Bestel dan een box om op te halen op 12 maart en dan krijg je de unieke link om ’s avond mee te kunnen kijken met deze livestream. We starten 12 maart om 20:00 uur, ben jij erbij?

 1. Inhoud High Wine @Home:
  4 glazen wijn (1x bubbel, 2x witte wijn, 1x rode wijn) p.p.
  • Prosecco Spumante, Le Contesse
  • – Small Hill White, Leo Hillinger
  • – Vinarius Sauvignon Blanc, Languedoc
  • – Small Hill Red, Leo Hillinger
 2. Borrelplankje met verrassende kaas- en worstsoorten (3 kaassoorten en 2 worstsoorten), mosterddipje en vijgenbrood
 3. Wit vlechtbrood met huisgemaakt knoflookdipje 
 4. Zalm ‘oet twente’ 
 5. Vitello tonato 
 6. Yakitori spiesjeS (om thuis op te warmen) 
 7. Borrelnootjes, olijven en zongedroogde tomaten 

De box is op vrijdag, zaterdag en zondag verkrijgbaar en op te halen tussen 12:00 – 12:30 uur of tussen 16:00 – 20:00 uur. Een High Wine @Home bestellen? Dit kan elke week tot en met de donderdag!

Dit gezellige arrangement is verkrijgbaar voor € 24,95 p.p. vanaf 2 personen!

ENJOY!

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: