Agenda

Ons restaurant is iedere vrijdag, zaterdag en zondag geopend voor diner, drinks en bites. Dit geldt ook voor onderstaande speciale events.

24
oktober2020
Essen ohne Ende – GEANNULEERDOktober staat toch altijd een beetje in het teken van das Oktoberfest. Helaas is een Oktoberfest in deze tijd nicht möglich. Desondanks willen wij dit niet helemaal voorbij laten gaan en daarom organiseren we op zaterdag 24 oktober “Essen ohne Ende”. Loopt het water jou al in de mond als wij zeggen dat je onbeperkt kunt gaan genieten van heerlijke schnitzels, Bratwursten und Eisbein (beenhammetjes)? Dan is deze avond wirklich iets voor jou!

Voor €24,95 genießen Sie onbeperkt van schnitzels, bratwursten und Eisbein (beenhammetjes) met bratkartoffeln mit speck und zwiebeln en natuurlijk pommes dazu.

Actie: reserveer jouw tafeltje tussen 16:30 en 18:00 uur en ontvang de eerste bierpul van ons!
16:30Luke’s Gastrobar & Lounge
25
oktober2020
Formule 1 op groot scherm – GEANNULEERD𝗙𝗼𝗿𝗺𝘂𝗹𝗲 𝟭 𝗳𝗮𝗻𝘀 𝗼𝗽𝗴𝗲𝗹𝗲𝘁! 🏎️
Zondag 25 oktober organiseren wij de Formule 1 van Portugal op een groot scherm in de pub! Dus laten we samen kijken hoe Max zijn overwinning behaald! 🏆 We openen onze deuren om 13:00 uur. Start van de race zal om 14:10 uur zijn.
Dus ben jij wel in voor een gezellige en sportieve zondagmiddag met een hapje en drankje, reserveer dan snel je tafel want 𝘃𝗼𝗹 = 𝘃𝗼𝗹! 🍔
Wil je aansluitend dineren bij Luke’s Gastrobar & lounge geef dat dan even aan bij je reservering!
13:00 uurLuke’s Gastrobar & Lounge
01
november2020
Formule 1 op groot scherm – GEANNULEERDOp 1 november is het opnieuw tijd om je van je ‘sportiefste’ kant te laten zien! De Grand Prix van Italië staat op de agenda. Juich jij samen met ons Max naar de eerste plek? De exacte racetijd is nog niet bekend. We verwachten dat dit 14:10 of 15:10 uur zal zijn.

Dus ben jij wel in voor een gezellige en sportieve zondagmiddag met een hapje en drankje, reserveer dan snel je tafel want 𝘃𝗼𝗹 = 𝘃𝗼𝗹! 🍔
Wil je aansluitend dineren bij Luke’s Gastrobar & lounge geef dat dan even aan bij je reservering

13:00 uurLuke’s Gastrobar & Lounge
07
november2020
High Tea at Luke’s – GEANNULEERD“There is little in life a good cup of tea cannot cure.” Koude zaterdagmiddagen in november zijn perfect om lekker warm bij ons te komen genieten van een heerlijke High Tea. Met een onbeperkte keuze aan verse thee smaken en een mix van zoete en hartige heerlijkheden is dit de perfecte gelegenheid om samen met (schoon)moeders, zussen, vriendinnen gezellig bij te kletsen.

Arrangement: €23,50 p.p. vanaf 2 personen
13:30 uurLuke’s Gastrobar & Lounge
08
november2020
High Tea at Luke’s – GEANNULEERD“There is little in life a good cup of tea cannot cure.” Koude zondagmiddagen in november zijn perfect om lekker warm bij ons te komen genieten van een heerlijke High Tea. Met een onbeperkte keuze aan verse thee smaken en een mix van zoete en hartige heerlijkheden is dit de perfecte gelegenheid om samen met (schoon)moeders, zussen, vriendinnen gezellig bij te kletsen.

Arrangement: €23,50 p.p. vanaf 2 personen
13:30 uurLuke’s Gastrobar & Lounge