Healthy January – Sport jij met ons mee?

Een nieuw jaar vol met goede voornemens en wij gaan je daarbij helpen. Natuurlijk houden wij van lekker eten, maar soms moet er een pas op de plaats gemaakt worden. Daarom introduceren wij deze hele maand Healthy January!

Tijdens deze maand bieden wij, naast onze huidige menukaart, een speciaal ‘healthy’ menu aan. Een menu vol diversiteit aan gezonde en voedzame gerechten samengesteld door onze chef. Verrassende en gevarieerde maaltijden met verse ingrediënten. Een bewuste keuze maar zeker niet minder lekker.

Wij helpen je niet alleen met het maken van bewuste keuzes op voedingsgebied maar ook bij het sporten! Zo zullen wij diverse challenges introduceren die wij samen met jou, en vele anderen zullen uitvoeren. We maken het leuk en zorgen dat je er niet alleen voor staat. De challenges kan je samen met ons meedoen via Zoom, gewoon thuis in je eigen woonkamer. Samen met jou gaan we de uitdaging aan om het jaar goed en gezond te starten: Want… een goed begin is het halve werk!

De sportlessen worden online aangeboden en je kan gewoon thuis, vanuit je eigen woonkamer, met ons meedoen. Sporten hoef je dus niet meer alleen te doen maar doen we gezellig samen. Uiteraard onder begeleiding van professionele trainers.

Wij dagen je uit! Neem jij de uitdaging aan?

Tijdens Healthy January bieden wij elke week online de volgende lessen aan:

Maandag 25 januari
18:00 – 18:45 TikTok dans
19:00 – 19:45 Full Body Workout – TriSport

Dinsdag 26 januari
18:00 – 18:45 HipHop
19:00 – 19:45 BootyBootcamp – Fit Industry

Woensdag 27 januari
18:00 – 18:45 Modern Jazz
19:00 – 19:45 Full Body Workout – Fit Industry

Geef je nu op via onderstaand formulier: