Home

Luke’s Gastrobar & Lounge

Diner, Drinks & Bites
Open, vrijdag, zaterdag en zondag vanaf 16:30 uur

MORE THAN A RESTAURANT

NIEUW: Valentijnsbox!

Een box vol liefde!Het is weer bijna Valentijnsdag! Het allerleukste Valentijnscadeau is natuurlijk een romantisch etentje in een restaurant, maar dat zit er in 2021 helaas niet in. Verras je geliefde dit jaar daarom met een unieke Valentijnsbox om samen romantisch van te genieten op Valentijnsdag. Of om cadeau te doen aan misschien wel een geheime liefdeMeer lezen over “NIEUW: Valentijnsbox!”

NIEUW: High Tea Box

Oeh la la, daar is ie dan: de High Tea Box van Luke’s Gastrobar uit Rijssen! In deze box vind je o.a. echte Engelse scones met clotted cream en jam, macarons, diverse sandwiches, cakejes, gevulde chocoladehoorntjes en overheerlijke gevulde fruitschuitjes. Uiteraard hoort hier ook een kopje verse thee bij. Bij in de box doen wijMeer lezen over “NIEUW: High Tea Box”

Luke’s Gastrobar en Lounge presents: Healthy January!

Een nieuw jaar vol met goede voornemens en wij gaan je daarbij helpen. Natuurlijk houden wij van lekker eten, maar soms moet er een pas op de plaats gemaakt worden. Daarom introduceren wij deze hele maand Healthy January! Tijdens deze maand bieden wij, naast onze huidige menukaart, een speciaal ‘healthy’ menu aan. Een menu volMeer lezen over “Luke’s Gastrobar en Lounge presents: Healthy January!”

Blijf op de hoogte van onze speciale avonden, arrangementen en aanbiedingen!