NIEUW: High Tea Box

Oeh la la, daar is ie dan: de High Tea Box van Luke’s Gastrobar uit Rijssen! In deze box vind je o.a. echte Engelse scones met clotted cream en jam, macarons, diverse sandwiches, cakejes, gevulde chocoladehoorntjes en overheerlijke gevulde fruitschuitjes. Uiteraard hoort hier ook een kopje verse thee bij. Bij in de box doen wij dan ook diverse verrassende smaken verse thee. Laat je verrassen door de unieke thee soorten en heerlijke smaken!

De box is op vrijdag, zaterdag en zondag verkrijgbaar en op te halen tussen 12:00 en 14:00 uur. Een hight tea box bestellen? Dit kan elke week tot en met donderdags 18:00 uur!

Dit is dé perfecte box om gezellig een middagje thee te leuten en bij te kletsen! 

Luke’s Gastrobar en Lounge presents: Healthy January!

Een nieuw jaar vol met goede voornemens en wij gaan je daarbij helpen. Natuurlijk houden wij van lekker eten, maar soms moet er een pas op de plaats gemaakt worden. Daarom introduceren wij deze hele maand Healthy January!

Tijdens deze maand bieden wij, naast onze huidige menukaart, een speciaal ‘healthy’ menu aan. Een menu vol diversiteit aan gezonde en voedzame gerechten samengesteld door onze chef. Verrassende en gevarieerde maaltijden met verse ingrediënten. Een bewuste keuze maar zeker niet minder lekker.

Wij helpen je niet alleen met het maken van bewuste keuzes op voedingsgebied maar ook bij het sporten! Zo zullen wij diverse challenges introduceren die wij samen met jou, en vele anderen zullen uitvoeren. We maken het leuk en zorgen dat je er niet alleen voor staat. De challenges kan je samen met ons meedoen via Zoom, gewoon thuis in je eigen woonkamer. Samen met jou gaan we de uitdaging aan om het jaar goed en gezond te starten: Want immers… een goed begin is het halve werk!

Wij dagen jou uit! Neem jij de uitdaging aan? We starten 11 januari!

“Wat schaft de pot?”

Wat schaft de pot?
Iedere week een nieuwe “wat schaft de pot”, een lekkere verantwoorde maaltijd voor jezelf of het hele gezin. Elke week schaft de pot een ander heerlijk gerecht. Kijk op onze afhaalkaart voor de ‘wat schaft de pot’ van deze week.

Wat kost de pot?
* voor 1 persoon €8,50
* voor 2 personen €15,00
* voor 3 personen €20,00
* voor 4 personen €25,00 (vanaf 4 personen €5,- p.p.)

LET OP: de pot is enkel telefonisch te bestellen (combineren met andere gerechten van de kaart kan uiteraard en kan ook telefonisch doorgegeven worden) –> 0548 215020