Nieuw: “wat schaft de pot?”

Wat schaft de pot?
Iedere week een nieuwe “wat schaft de pot”, een lekkere verantwoorde maaltijd voor jezelf of het hele gezin. Deze week schaft de pot: wildstoof met een stamppotje en rode kool

Wat kost de pot?
* voor 1 persoon €7,00
* voor 2 personen €12,00
* voor 3 personen €16,50
* voor 4 personen €20,00 (vanaf 4 personen €5,- p.p.)

LET OP: de pot is enkel telefonisch te bestellen (combineren met andere gerechten van de kaart kan uiteraard en kan ook telefonisch doorgegeven worden) –> 0548 215020

Luke’s kleurplatenwedstrijd

Bij het kindermenu ontvangen de kids 2 kleurplaten én kleurpotloodjes. De kids kunnen zelf hun favoriete kleurplaat uitkiezen en deze mooi maken door hem in te kleuren of er mooie dingen op te knutselen. Wanneer de kleurplaat op z’n mooist is kan hij ingeleverd worden bij Luke’s en gaat hij in de race voor de mooiste kleurplaat om leuke prijzen te winnen!

De kleurplaat is in te leveren op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag tot en met zondag 8 november. Hij mag ook per post opgestuurd worden naar Lucky The Feel Good Provider, Morsweg 8e, 7461 AG Rijssen.

De winnaars worden bekend gemaakt op donderdag 12 november.

Speciaal voor de kids

Op vrijdag, zaterdag en zondag maken wij het afhalen voor de kinderen extra leuk. Wanneer er een bestelling is geplaatst om af te halen tussen 16:30 en 19:00 uur en er is een kindermenu bij besteld, dan wordt de bestelling door wel heel speciale personen naar de auto gebracht. Komend weekend zijn dit Mega Mindy & Mega Toby!

Het kindermenu komt in een leuke box met een kleurplaat en kleurpotloodjes. Check ook onze kleurplatenwedstrijd.

Luke’s Halloween drive thru – 2 weekenden!

Trick or treat?! Wie durft het aan om in het weekend van donderdag 29, vrijdag 30, zaterdag 31 oktober en zondag 1 november een maaltijd af te komen halen bij onze drive thru? Verzamel al je moed, want deze week staat de drive thru in het thema van Halloween!

Het weekend van 5,6, 7 en 8 november zal de drive thru ook in Halloween thema zijn.

Gelukkig kun je in de auto blijven zitten 😉

LET OP! De drive thru zal in een scary setting worden neergezet en de acteurs zijn eng en levensecht. Wij raden het daarom af om met jonge kinderen door de drive thru te gaan. Uiteraard zijn de kindermenu’s wel gewoon beschikbaar en zullen wij leuke halloween elementen toevoegen aan de boxen, maar neem de kids liever niet mee bij het ophalen van de bestelling.

Eten afhalen in Rijssen

Yes! Vanaf vrijdag 9 oktober kun je ook eten afhalen bij ons restaurant. Bijna de volledige menukaart is te bestellen om lekker thuis op te eten met daarnaast wat extra toevoegingen. Hij wil lekker vette hap, zij wil liever een gezonde maaltijd (of andersom natuurlijk), herkenbaar? Voor ons wel! Daarom kun je bij ons ook terecht voor een heerlijk frietje mayo met een frikandel speciaal en een bamischijf.

Bestellen kan online via de webshop, maar je mag je bestelling natuurlijk ook even telefonisch doorgeven via 0548 215020.

Check snel ons afhaal menu, eetsmakelijk!