The Good Things – Drive thru

Happiness is homemade, enjoy the Good Things!

Good Things – The drive thru
Nu we afscheid hebben genomen van onze Hollywood drive thru, is het tijd voor een nieuw thema. De voorbereidingen zijn al in volle gang voor een nieuwe, frisse drive thru met alleen maar GOOD THINGS! De drive wordt een ware beleving en geeft jou een kijkje in verschillende toffe settings met elk een eigen thema. Vrolijke kleuren en positieve boodschappen staan centraal, waardoor je onze drive gegarandeerd met een grote glimlach zal verlaten.

Good Things – The Menu
De Hollywood specials vielen goed in de smaak dus no worries, die houden we er lekker in! Je kunt dus náást de reguliere menukaart nog steeds terecht voor die heerlijke wafel, burger (jaaa ook die mega heart attack burger) en de loaded fries. Yummmm!

Online vooraf bestellen
De gerechten van de reguliere menukaart en de specials (muv wafels, donuts en shakes) moet je vooraf even bestellen. Dit kan super makkelijk online via onze website, maar ook telefonisch.

Zonder vooraf bestelling
De wafels, donuts & shakes zijn ook nu zonder vooraf bestelling te verkrijgen bij onze knalroze pipowagen.

Het maakt niet uit of je vooraf bestelt of enkel iets afhaalt bij de pipowagen, je kunt altijd de hele beleving van de drive thru meemaken!


Enjoy the ride, enjoy the Good ThingsGood Things – The opening hours
Yes! De terrassen weer open… tot 18:00 uur. Kleine domper. Voor ons geen reden om te treuren, we veranderen gewoon de tijden van onze drive zodat we in de avonduren toch nog voor jullie klaar kunnen staan! De openingstijden worden dan ook als volgt:

Vrijdag tm zondag van 16:00 – 21:30 uur

The Good Things drive thru
Geopend voor afhaal
Openingstijden

Mado: gesloten
Vr – zo: 16:00 – 21:30 uur

Locatie

Lucky The Feel Good Provider
Morsweg 8E
7461 AG Rijssen

Contact

0548 – 215020